Wellicht en zonder dat u het beseft is uw huis vaak al voor meer dan de helft gevuld met meubels, elektronica, kleding en andere zaken die in China worden geproduceerd. Vaak onder een bekende ‘Westerse’ merknaam.

De reden is prijs. Niet meer en niet minder. In China zijn de kosten laag en wordt de kwaliteit beter en beter. Productie in China is dus goedkoop.

HaiTech Nederland is in 2004 opgericht en gevestigd in Tianjin (l50 km ten Oosten van Beijing). Sinds 2008 is het kantoor in Shanghai operationeel. HaiTech fabriceert zelf in China en weet daardoor als geen ander wat er bij komt kijken om zaken te doen in China.

HaiTech heeft het juiste personeel en kennis in huis om het gemakkelijk te maken. Door middel van onze ervaring en ons uitgebreide netwerk in heel China is het voor ons eenvoudig om voor u het juiste product te vinden.

HaiTech levert kwaliteitsproducten tegen zeer competitieve prijzen aan Europese klanten. Via ons kantoor in Tianjin (China) en later ook in Shanghai is een netwerk gegroeid van fabrikanten, leveranciers en logistieke partners. Zo wordt op dit moment de Nederlandse markt door ons voorzien van voornamelijk elektrotechnische maritieme producten.

De kwaliteit van deze producten is voor ons een sleutelfactor. Alle HaiTech partners in China zijn niet alleen geselecteerd op de kwaliteit van hun producten, maar ook op hun gecertificeerde productiemethoden. Zo werken zij uitsluitend naar de laatste productierichtlijnen en beschikken zij over de nieuwste productiefaciliteiten en modern management.

De voordelen voor de Nederlandse klanten zijn o.a. :
· Gekwalificeerde producten tegen competitieve prijzen
· Geen import/export risico
· Technische ondersteuning
· Flexibiliteit in afnamehoeveelheid

Chinese economie

In China zijn de kosten laag en wordt de kwaliteit beter en beter. Productie in China is dus goedkoop.

Tianjin is een havenstad en in volksrepubliek China, het heeft 5 miljoen inwoners. De stad ligt op 150 km ten oosten van Beijing en is op Shanghai na het grootste industrie- en handelscentrum van China

Uitgebreid netwerk

HaiTech heeft het juiste personeel en kennis in huis om het gemakkelijk te maken. Door middel van onze ervaring en ons uitgebreide netwerk in heel China is het voor ons eenvoudig om het juiste product voor u te vinden.

Kwaliteit

Er wordt behalve op de prijzen en leveringsvoorwaarden gelet op kwaliteit en constantheid in productie, op productiemethoden, levertijden en het al dan niet voldoen aan internationale normalisaties. Maar ook zien wij toe op arbeidsomstandigheden en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Transport

Omdat wij regelmatig lucht- en zeetransporten van en naar China organiseren kunnen wij vaak zendingen combineren, zodat de transportprijzen (die tegenwoordig sowieso al niet zo hoog meer zijn) zo laag mogelijk worden gehouden.

De prijzen in de webshop zijn een indicatie van de werkelijke prijs. Wij maken graag een persoonlijke offerte voor u op basis van de door u bestelde producten.

Dit is de reden waarom u niet gelijk hoeft af te rekenen op onze webshop. Na u bestelling sturen wij u een email om u verder te helpen en wellicht verder te adviseren over onze verschillende producten en types.

icon

Kantooradres:

HaiTech Nederland B.V.
Sliedrecht, Nederland
Tel.: 0184 – 424 834
Fax: 0184 – 411 624
info@HaiTech.nl

icon

Kantoor Tianjin, China:

Room 806
Wanke Building
No.290 Zhong Road
Hebei District
Tianjin China
T+86-(0)22 26270822
M+86-13752627663
chen@haitech.nl

icon

Kantoor Shanghai, China:

Sanqiang Industrial Park Taihang Rd.
Henan Province
Anyang China P.C 455000